Διαθέσιμοι καθημερινές

μόνο με Ραντεβού

Καλέστε μας στο

210 99 41 999

Εξειδίκευση και εμπειρία

άνω της εικοσαετίας

Η Τεχνολογία αιχμής συναντά

τα υψηλότερα standards

H ομάδα


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Χειρουργός Οδοντίατρος DDS, Diplomate ICOI

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του υπήρξε μέλος της γναθοπροσωπικής χειρουργικής ομάδας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Για περισσότερα από 15 χρόνια ηγείται της ομάδας iCLINIC, έχοντας επιτυχημένα τοποθετήσει χιλιάδες οδοντικά εμφυτεύματα. Επίσης είναι ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας ομάδας οδοντιάτρων που ηγείται στην έρευνα και ανάπτυξη βιουλικών με στόχο την οστική αναγέννηση. Καθ’ όλη τη σταδιοδρομία του, συμμετείχε σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια ενώ έχει δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή τύπο. ​Αποτελεί ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Εμφυτευμάτων

ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χειρουργός Οδοντίατρος, MSc

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές, παρακολούθησε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων ενώ είχε ενεργό συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή σεμινάρια και συνέδρια παρουσιάζοντας εργασίες με αντικείμενο την χειρουργική στόματος και την εμφυτευματολογία. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Χειρουργική Στόματος ενώ εδώ και 3 χρόνια αποτελεί μέλος της επιστημονικής ομάδας iCLINIC.

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΑΦΗ
Βοηθός Οδοντιάτρου

Ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός οδοντιάτρου πριν από 20 χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε ιδιωτικές κλινικές της Αττικής. Έχοντας γενικές και ειδικές γνώσεις και εμπειρία της τεχνολογίας των μηχανημάτων, των πρωτοκόλλων υγιεινής και πρόληψης αλλά και μηχανοργάνωσης της κλινικής, είναι υπεύθυνη για την προετοιμασία του ιατρείου και του ασθενούς. Παράλληλα έχοντας πλέον σημαντική εμπειρία, συμμετέχει ως βοηθός του οδοντιάτρου κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής πράξης. Τα τελευταία 10 έτη αποτελεί μέλος της ομάδας iCLINIC.

Top